Flyttstäd


vårt fokus är att erbjuda riktigt bra flyttstäd i göteborg

Flyttstädning Göteborg

Gör en kostnadsfri, icke bindande intresseanmälan redan idag och få reda på varför vi är det bästa städbolaget på marknaden med gott omdöme och högsta betyg från våra kunder! Du kommer vara glad att du anlitade oss för flyttstäd i Göteborg, och vi skulle verkligen uppskatta att ha dig som vår kund.

Ingår alltid i våra priser för flyttstäd i Göteborg

Fönsterputsning
Städtjänster från 795 kr
GRATIS Offertförfrågan
Städgaranti på alla städjobb
50% lägre pris med RUT (vi ansöker åt dig)
Erfarna, utbildade lokalvårdare som flyttstädar noggrant

Boka flyttstäd med vår städfirma i Göteborg

Bäst flyttstäd Göteborg kan erbjuda! Fasta och konkurrenskraftiga priser på städtjänster erbjuder vi dig som är i behov av städhjälp vid flytten, utförda av städspecialister med lång erfarenhet och kunskap.

När du planerar en flytt är det sista du vill tänka på att flyttstäda efter att alla tunga lyft är klara. Lyckligtvis vet våra rengöringsexperter exakt hur man rengör tomma utrymmen noggrant! Vår städfirma hjälper dig att känna dig bekväm med flytten (och eventuellt få tillbaka din deposition). Vi är här för att ta bort all stress från din flytt och skapa en bekymmersfri flytt. Du kan därmed sänka dina kostnader avsevärt i samband med flytten genom att låta oss flyttstäda.

Offertförslag flyttjänster
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Professionella städtjänster av ett städföretag du kan lita på

Känner du dig belastad med en lista över allt som måste fixas innan du flyttar ut? Och att då ha ytterligare tid att flyttstäda hela huset själv. Du behöver inte oroa dig mera. Vi fixar flyttstädningen! Vi är här för att tillgodose alla dina krav på rengöring.

Proffs på flyttstäd i Göteborg

Lämna allt det tråkiga städarbete, slappna av ett tag och låt oss flyttstäda. Som proffs inom flyttstäd i Göteborg har vi erfarenhet och kunskap för att rengöra varje hörn i ditt hem så att det blir rent. Var sig det är sovrum, kök, vardagsrum, badrum eller allrum i ditt hus, vi rengör allt.

Vi förstår värdet av en rengjord fastighet för att få din flytt mindre stressig. Och det är på den punkten vi kommer som en frälsare för att befria dig från alla dessa tråkiga sysslor med rengöring av huset.

Djuprengöring av utbildad städpersonal

Våra skickliga och utbildade städ- och flyttproffs kommer att städa alla svåra och svåråtkomliga områden som behövs i ditt hus eller lägenhet. Våra rengöringsmetoder går längre än att bara dammsuga och damma. Städarna går djupt in i hörnen för att befria ditt utrymme från allt damm och smuts som ackumulerats under åren. Smutsen har inte en chans mot de städtekniker vi använder.

Vi kommer att fokusera på alla platser som nya hyresgäster inte ens skulle tänka på att inspektera efter en flyttstädning. Därför följer vi en omfattande in- och utflyttningschecklista så att vi inte missar något. Med detta i åtanke kan du vara säker på att ditt nya eller tidigare hem är i de mest kapabla händerna när du anlitar våra städteam för slutstäd.

Med våra avancerade rengöringsmetoder kommer du att bli förvånad över städresultatet – det kommer att se bättre ut än innan du först flyttade in! Låt oss hjälpa dig att fokusera på att acklimatisera dig till ditt nya hem.


”Flyttstädat till ett riktigt bra pris!”


Vad menas med flyttstäd?

Flyttstädning är en grundlig städning av en bostad som utförs innan en flytt. Syftet med flyttstädning är att lämna bostaden i ett rent och välunderhållet skick inför nästa boende. Det inkluderar rengöring av alla rum, ytor, apparater och andra delar av bostaden för att säkerställa att den är i bästa möjliga skick när den lämnas över till nästa hyresgäst eller ägare. Flyttstädning kan omfatta dammsugning, våttorkning av golv, rengöring av köksskåp och apparater, tvätt av fönster och mycket mer för att säkerställa att bostaden ser välhållen ut. Ofta krävs en noggrann flyttstädning enligt specifika riktlinjer eller standarder för att uppfylla hyresavtal eller försäljningskrav.

Vad ska ingå i flyttstäd?

Vid en flyttstädning förväntas vanligtvis följande moment ingå:

 1. Allmän städning:
  • Dammsuga och våttorka golv i alla rum.
  • Dammtorka alla ytor, inklusive hyllor, bord och andra möbler.
  • Torka av dörrar, karmar och lister.
 2. Kök:
  • Rengöra och avfetta köksskåp utvändigt.
  • Rengöra spis, ugn, spisfläkt och mikrovågsugn.
  • Rengöra diskho, kran och arbetsbänkar.
  • Tvätta av kylskåp och frys invändigt och utvändigt.
 3. Badrum:
  • Rengöra toalett, inklusive sits och toalettstol.
  • Rengöra badkar eller dusch, inklusive kakel och kranar.
  • Rengöra handfat och spegel.
  • Torka av badrumsskåp och hyllor.
 4. Fönster:
  • Tvätta fönster både inifrån och utifrån.
  • Torka av fönsterkarmar och fönsterbrädor.
 5. Väggar och tak:
  • Torr torka av eventuell smuts på väggar och tak.
 6. Eluttag och strömbrytare:
  • Torka av eluttag och strömbrytare.
 7. Garderober och förvaringsutrymmen:
  • Torka av insidan av garderober och förvaringsutrymmen.
 8. Balkong eller uteplats:
  • Rengöra balkongens eller uteplatsens golv och ytor (kan vara en tilläggsavgift för detta).
 9. Ventilation och fläktar:
  • Rengöra ventilationsgaller och fläktar.

Det är viktigt att notera att kraven på en flyttstädning kan variera beroende på hyresavtal eller försäljningsvillkor. Ofta finns det standarder som måste följas för att säkerställa att städningen uppfyller de krav som fastställts av hyresvärdar eller köpare.

Hur mycket kostar ett flyttstäd?

Kostnaden för en flyttstädning kan variera beroende på flera faktorer, inklusive bostadens storlek, skick, geografisk plats och det städföretag du väljer. Generellt sett kan priset på en flyttstädning ligga någonstans mellan ett par tusen kronor upp till flera tiotusentals kronor, beroende på omfattningen av arbetet.

Ett ungefärligt pris kan vara:

 • Lägenhet: Cirka 1500 – 5000 kronor.
 • Radhus eller mindre villa: Cirka 3000 – 8000 kronor.
 • Större villa eller hus: Cirka 8000 – 15000 kronor eller mer.

Det är viktigt att begära offert från olika städföretag och jämföra deras priser och tjänster. Priset kan också påverkas av eventuella tilläggstjänster eller extra arbete som behövs, såsom djuprengöring av kakel, möbler eller andra specifika områden. Tänk på att det billigaste alternativet inte alltid är det bästa – kvaliteten på städningen är också viktig. Innan du bestämmer dig för ett städföretag, se till att du förstår vad som ingår i deras städtjänst och om det uppfyller dina krav och förväntningar.

Vad ingår inte i en flyttstädning?

Det finns vissa uppgifter som vanligtvis inte ingår i en standardflyttstädning och som kan kräva extra kostnader eller särskild uppmärksamhet. Här är några exempel på vad som vanligtvis inte ingår i en flyttstädning:

 1. Bortforsling av skräp och grovsopor: Om det finns större möbler, apparater eller skräp som behöver kastas, kan det kräva extra kostnader för att transportera och hantera dessa.
 2. Särskild fläckborttagning: Djupa fläckar på mattor, möbler eller textiler kan kräva specialbehandling och kan därför inte ingå i en standardstädning.
 3. Ommålning eller reparationer: Eventuella reparationer eller målningsarbete som behöver utföras i bostaden ingår vanligtvis inte i en flyttstädning.
 4. Rengöring av taklampor och andra högt belägna områden: Om du önskar att högt belägna områden som taklampor eller höga hyllor ska rengöras, kan detta vara en extra tjänst.
 5. Fönsterputsning på svårtillgängliga fönster: Om vissa fönster är svårtillgängliga och kräver speciell utrustning eller riskfylld arbete, kan fönsterputsning på dessa fönster vara en extra kostnad.
 6. Borttagning av djurhår: Om det finns kraftig ansamling av djurhår kan det kräva extra ansträngning och behandling för att få bort, vilket kan resultera i extra kostnader.
 7. Rengöring av exteriöra ytor: Rengöring av balkonger, terrasser och andra exteriöra ytor ingår vanligtvis inte i en standardflyttstädning.

Det är viktigt att vara tydlig med dina förväntningar när du anlitar ett städföretag och diskutera eventuella extra tjänster eller områden som du vill inkludera i städningen. Detta hjälper till att undvika missförstånd och säkerställa att du får den städning du behöver inför din flytt.

Hur många timmar tar en en flyttstädning?

Tiden som krävs för en flyttstädning kan variera beroende på flera faktorer, inklusive bostadens storlek, skick och hur noggrant städningen behöver vara. Här är några uppskattningar av hur många timmar en flyttstädning kan ta för olika typer av bostäder:

 • Mindre lägenhet (1-2 rum): Cirka 4-6 timmar.
 • Större lägenhet (3-4 rum): Cirka 6-8 timmar.
 • Radhus eller mindre villa: Cirka 8-10 timmar.
 • Större villa eller hus: Cirka 10-12 timmar eller mer.

Dessa tidsuppskattningar är generella och kan variera beroende på specifika omständigheter. En noggrannare bedömning av tiden som krävs kan göras genom att städföretaget utför en inspektion av bostaden innan städningen. Det är viktigt att diskutera tidsramen med det städföretag du väljer för att säkerställa att städningen kan genomföras inom den tid du har tillgänglig före din flytt.