Fönsterputs


fönsterputs göteborg till bra pris

Vi utför professionell fönsterputs i Göteborg! Söker du rengöring av fönster av hög kvalitet? Se tydligt med professionell fönsterrengöring. Vi vet vad som krävs för rena fönster! Fasta och konkurrenskraftiga priser på städtjänster erbjuder vi Dig som är i behov av rengöringshjälp, utförda av städspecialister med lång erfarenhet och kunskap.

Städtjänster från 795 kr
Städgaranti på alla städjobb
GRATIS Offertförfrågan (Ej bindande)
50% RUT skatteavdrag (gäller ej företag)
Erfarna, utbildade lokalvårdare som städar noggrant

Boka fönsterputs med vår städfirma i Göteborg

Fönsterputs är ett av de mest underskattade sätten att få ditt hus att se så bra ut som möjligt. Glittrande rena fönster ger ditt hem det där lilla extra samt att rena fönsterrutor får hemmet att se mer inbjudande ut när dina gäster anländer. Rena fönster släpper också in mycket naturligt ljus och hjälper i allmänhet till att skapa ett mer behagligt utrymme där du kan bo, arbeta och koppla av. För de snyggaste fönstren är professionell fönsterrengöring vägen att gå.

När du litar på proffsen för fönstertvätt kommer du skydda dina fönster genom att se till att de rengörs på rätt sätt och frigöra gott om tid för dig själv. För prisvärd fönsterputs i Göteborg erbjuder vår städfirma glasrengöring.

Offertförslag flyttjänster
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Varför bör man boka fönsterputsning?

Vår städpersonal är erfaren och alla är regelbundet och fullt utbildade för att uppfylla höga krav på kvalitet och rengöringsprestanda samt certifiering av specialtjänster. Letar du efter fönsterputsning i Göteborgs kommun till bäst pris? Här är några av de saker du kan förvänta dig när du anlitar oss.

Bostads- och kommersiell fönsterrengöring. Vi erbjuder en rad professionella fönsterputstjänster. Vi erbjuder både privat- och fönsterrengöringstjänster för företag.

Personlig service

Eftersom vi är ett mindre städföretag kommer du att på personlig kontakt med våra medarbetare. Hela vägen från när du får din offert, till slutfört arbete, till betalning av din faktura. På så sätt vet du att ditt jobb får den uppmärksamhet det förtjänar.

Kvalitetsarbete vid fönsterrengöring

Vi är stolta över kvaliteten på vårt arbete på varje jobb, oavsett hur stort eller litet. Vår städservice erbjuder grundliga fönsterrengöringar och ser till att du är nöjd med hur dina fönster på ditt hem eller byggnad ser ut efteråt.

Vi är en mycket flexibel städfirma och kommer att schemalägga våra besök för att uppfylla ditt schema.

Flexibilitet gör oss till ett ledande städföretag

Du kan få dina fönsterrutor rengjorda och tvättade under dagen eller kvällarna, vår flexibilitet gör oss till ett ledande städföretag.

Vi jobbar kontinuerligt nära med vår städpersonal genom regelbundna inspektioner så att vi kan lämna städgaranti på alla våra städuppdrag. Låt oss hjälpa ditt företag att dra nytta av vår erfarenhet av bästa praxis för underhåll och rengöring av kontor och byggnader.

Vi erbjuder dig rengöringsalternativ så att du kan hålla dig inom en budget och göra de val som passar dig och vårt utbud av städtjänster gör att du kan boka allt du behöver hos oss, utan att behöva samordna en massa olika rengöringstjänster från olika städföretag.

Tips på att rengöra sina egna fönster

Även när du schemalägger regelbunden professionell fönsterputs i Göteborg, finns det fortfarande några saker du kan göra för att hålla dina glas i topptrim mellan fönsterputsningarna. Här är några tips som hjälper dig att hålla dina fönster renare längre.

Fönsterrengöringstips

  1. Få dina fönster rengjorda på rätt dagar. Alla dagar på året är inte optimala när det gäller fönsterputsning. I allmänhet är det relativt varma dagar när det finns liten risk för regn det bästa valet. Du bör också undvika att rengöra fönster på dagar då vattnet kan frysa till på glaset. Rengöring när solen är på sin högsta punkt på himlen kommer att påskynda torkningsprocessen.
  2. Använd ättika för att ta bort fläckar. Om du upptäcker en envis fläck på ditt fönster, och inte vill vänta på din nästa professionella rengöring, kan du använda ättika för att bryta ”ner” fläcken och ta bort den fönstret. Blanda en del ättika och en del varmt vatten, blötlägg en trasa i denna lösning och rengör fönstret med den vinägerdränkta trasan. Arbeta uppifrån och ner för att undvika ränder och gör detta endast om fläcken är i ett område du kan nå säkert.
  3. Använd tyg, inte papper. Du kanske har hört folk svära vid pappershanddukar eller till och med en dagstidning för att få en streckfri glans på sina fönster. Detta tillvägagångssätt är inte idealiskt. Dessa material lämnar inte bara fibrer på ditt glas, utan de kan också vara slipande. När du putsar dina fönster mellan professionella rengöringar är det bäst att använda en mjuk trasa, handduk eller svamp.

Fördelar att anlita en städfirma för att putsa fönster

Många städföretag i Göteborg använder professionell fönsterrengöring på grund av de fördelar som denna rengöringstjänst kan erbjuda. Här är några av de specifika fördelar du kommer att njuta av när du anlitar oss.

  1. Gör ett bättre intryck på dina kunder eller kunder. Med tiden kommer alla fönster att bli smutsiga och gradvis bygga upp ett lager av vattenavlagringar, fingeravtryck, fläckar och allmän smuts. Smutsiga fönster kan vara en ful distraktion för byggnadens övergripande utseende. Skinande rena fönster, å andra sidan, skickar meddelandet att du är uppmärksam på detaljer. De hjälper också till att visa upp dina produkter i bästa möjliga ljus.
  2. Förläng livslängden på dina fönster. Skräp, smuts, vatten och mer kan orsaka skador på dina fönster över tiden. Dessa ämnen etsar sig in i glaset, vilket leder till repor. Denna skada kan till och med orsaka att utsikten från dina fönster blir förvrängd. Regelbundna professionella rengöringar tar bort dessa frätande material från ditt glas, vilket minskar förekomsten av repor och sprickor och håller dina fönster i gott skick längre.
  3. Få dina fönster renare på ett säkrare och effektivare sätt. Professionella fönsterputsare har rätt verktyg och utrustning, utbildning och erfarenhet för jobbet. De vet hur man använder fönsterrengöringsverktyg på rätt sätt för att få bästa resultat. De vet vilka rengöringslösningar de ska använda för att skydda dina fönster. Viktigast av allt, de vet hur man rengör svåråtkomliga fönster säkert, vilket håller dig ur skadans väg.

Hör med oss vad vi kan hjälpa till med och vilka tilläggstjänster vårt städföretag kan erbjuda.